OPEN MIND CONFERENCE Radiation2012 har vært en stor sukses!

Entusiasmen og engagementet for livet, våkenheten overfor truslene fra geo-engineering og mobilstråling inspirerer oss til å holde koken…. her kan du finne oppdatert informasjon om temaene. 

Sjekk arkiv 2012 for

– download av presentasjoner (fylles opp gradvis)

– oppdatert informasjon og forskning (spesielt om geo-engineering)

– DVD fra konferansen (kommer i begynnelsen av november, kan kjøpes via nettbutikken www.baldron.no)

 

Ellers gleder vi oss til

WATER 2013  14.-17.mars 2013 i Oslo

– LIGHT 2013 mai 2013 i Oslo (følg med på baldron.org)

– RADIATION 2013 oktober 2013 i Oslo (følg med på denne siden)

 

Konferansen er inspirert av livet og arbeidet til Rosalie Bertell, forskeren og nonnen som fikk “The Right Livelihood Award” (“Alternativ Nobelpris”) i Oslo i 1986 og som døde i juni 2012. Hennes siste bok “Planet Earth, the latest Weapon of War?” har forutsett mye av det som skjer foran øynene våre akkurat nå. Som medlem i de medisinske kommisjonene etter Bhopal og Tsjernobyl har hun stått opp mot korrupsjon og uvitenhet – nå inspirerer hun oss til handling overfor geo-engineering, HAARP og andre klima-våpen.

HAR DU NOENSINNE UNDRET DEG OVER

  • hvor sikker trådløs teknologi og mobiltelefoner egentlig er, og hva de langsiktige effektene kan være?
  • hvorfor kvikksølv, som er det tredje mest giftige stoffet menneskeheten kjenner, fortsatt blir brukt i vaksiner og tannfyllinger, og hvorfor fluor, som er nesten like giftig som arsenikk, er tilsatt i tannkrem og drikkevann i mange land?
  • hvorfor mainstream TV, presse og såkalte humanister regelmessig rapporterer om hvor farlig og useriøs alternativ behandling og kosttilskudd er, mens hundretusener av mennesker dør hvert år av bivirkninger fra medisiner?
  • hvorfor sunne barn plutselig utvikler narkolepsi i løpet av noen få uker etter at de har blitt vaksinert, og hvorfor antallet autismetilfeller har steget så dramatisk de siste årene?
  • hvorfor himmelen nesten daglig blir fylt med tallrike “contrails” fra fly, som ikke forsvinner igjen, men derimot blir hengende og brer seg ut som hvite skyer som skygger for sola?
  • hvorfor verdensøkonomien er på randen av kollaps, og hvorfor den finansielle sektor, som er hovedansvarlig for krisen, er hjulpet med milliarder av skattepenger over hele verden?

Disse spørsmålene er bare noen av mange som vil bli gjennomgått og diskutert på RADIATION 2012 i Oslo/Bærum. Fra Fredag 19. til søndag 21.oktober 2012, vil du kunne oppleve en rekke spennende foredrag som omhandler de mange globale utfordringene vi står overfor i vår tid. Deres sanne natur vil bli utforsket, og det vil bli diskutert hva vi vet om risikoen hvis status quo ikke endres.

Det er en stor glede for oss å ønske velkommen et stort antall profilerte foredragsholdere som alle gir sin kompetanse gratis til konferansen: Dietrich Klinghardt, Barrie Trower, Günter Haffelder,  Vilhelm Schjelderup, Trond Skaftnesmo, Holger Strohm, Lars Drudgaard, Chris Butters m.fl.  Alle forelesninger vil bli holdt på engelsk eller norsk. Du kan lese mer om foredragsholderne her.

Konferansens hovedformål er å inspirere til utveksling av ideer og kunnskap, og gi deltakerne en mulighet til å utveksle synspunkter, foreslå løsninger og snakke om problemene de mener er viktigst. Konferansens slagord er: «Vi er medskapere av den forandringen vi ønsker å se i verden.»

Forumet gir anledning til praksisseminarer i mindre grupper.

I pausen presenterer en rekke seriøse utstillere konkrete løsninger innen stråling, helse og miljø.

Lysfestivalen gir en kunstnerisk preget avslutning av konferansen; konsert med Øystein Sevåg, utstilling og bidrag fra kunstnere, samt inspirerende foredrag om bruk av hvalsang, lys og farger i terapeutisk sammenheng.

Litteraturhuset i Oslo sentrum er rammen om første del av konferansen (Fredag til kl.16), samt Folkets strålevern. I helgen forflytter vi oss til Steinerskolen på Grav Gård/Bærum, som har en mer intim og hyggelig – og meget strålevennlig atmosfære. Kunstutstilling og små, musikalske innlegg skaper en inspirerende ramme gjennom hele konferansen.

Du kan kjøpe billetter her.

Last ned brosjyre med program

Organisk / biodynamisk vegetarmat tilbys på konferansen, og konferansen avsluttes med Lysfestivalen på søndag.

Du kan lese mer om en tidligere Open Mind Conference i Danmark og om det nordiske Open Mind nettverket her.
Vi ser frem til å se deg på Open Mind Conference RADIATION  2012