Foredragsholdere til Radiation 2012

Thomas Aksnes
Biolog, medisinsk forsker  med tilknytning til universitetssykehusene i Havanna og Capetown. Fagansvarlig i HealthTech Sciences på høyteknologisenteret i Bergen. Spesialist i biologisk effekt av gunstig og ugunstig elektromagnetisk påvirkning. Står bak innføringen av flere helseteknologier i Norge; herunder undersøkelsesapparater, behandlingsteknologier, vannbehandlere og EarthFX jordingsprodukter. Askøy / Norge.

 

 

Dr. Vahan Babayan
Fysiker-fra universitetet i Moskva-, steinerskolelærer og professor ved høyskolen i Haugesund. Norge.

 

 

 

 

Dr. Günter Haffelder
Fysiker, psykolog, forsker, grunnlegger av og direktør for «Institutt for kommunikasjon og hjerneforskning». Stuttgart / Tyskland.

http://www.gehirnforschung.com/englisch/medical.html

 

 

 

Sissel Halmøy
Cand. scient. i teknisk kybernetikk, med-grunnlegger av foreningen for el-overfølsomme «FELO» og av den nystartede Folkets strålevern, leder av den internasjonale EMF-alliansen (www.iemfa.org). Oslo / Norge.

www.stralevern.org , www.iemfa.org

 

 

Harald Kautz-Vella
Journalist, mediekonsulent, teknologi‐speider, spesialist for geologi, matematikk og nye energiteknologier. Presseansvarlig for et prosjekt i Algerie der Sahara skal bli grønn. Berlin/Tyskland.

www.desert-greening.com

www.aquarius-technologies.de

 

Ralph-Raphael Kleimann
Terapeut – blant annet i enhetsterapi, forsker og gründer av BALDRON og Jordsamvirket. Vinterbro / Norge.

 

www.baldron.com , www.emf-norge.no , www.baldron.org

 

 

Dr. Dietrich Klinghardt
Lege, psykolog, banebrytende forsker på sammenkoblinger mellom elektromagnetiske felt, toxiner og kroniske infeksjoner, slik som Lyme-borreliose. Seattle / Washington, USA.
-Skjulte årsaker for dagens kroniske sykdommer.
-Medisinske synergier av stråling, tungmetaller og infeksjoner.

www.klinghardt-academy.com  www.klinghardt.no; www.ink.ag;


 

Dr. med Audun Myskja:
Lege, forsker, grunnlegger av enhetsterapi, forfatter og musiker, tildelt Den norske lægeforeningens kvalitetspris. Oslo / Norge.

www.livshjelp.no

 

 MÅTTE DESSVERRE MELDE AVBUD – MEN SENDER HILSENER 

 

Trond Skaftnesmo
Biolog og skribent, utdannet Naturforvalter ved UMB, 1983 og hovedfag filosofi ved UiO.
Utgav boken ”Frihetens biologi” i 2000 og ”Genparadigmets fall” i 2005. Naturfagslærer i Steinerskolen – og leder ved Institutt for steinerpedagogikk. Oslo / Norge.

Lanserer hans nyeste bok  «Tre folkefiender» på symposiet.

 

 

Dr. Vilhelm Schjelderup
Lege, forsker, akupunktør og en av pionerne innen naturmedisin i Norge, en viktig brobygger mellom konvensjonell skolemedisin og alternativ medisin. Har arbeidet bl.a. innen psykiatrien, som distriktslege, i Helsedirektoratet og som overlege for fengselstjenesten i Oslo. Boka hans «Elektromagnetisme og livet» har vekket stor oppmerksomhet internasjonalt. Oslo / Norge.

 

 

Barrie Trower
Fysiker, matematiker, humanfysiolog, militærforsker, mangeårig ekspert på mikrobølge-våpen ved Royal Navy og MI6 etterretning. Senere forfatter av nødnett-rapporten til britisk politi; «Whistleblower» og kritiker av TETRA nødnettet. Rådgiver for HESE -Human ecological social economical project.
Exeter / UK.

 

 

Erling Vebenstad (Miljørådgiver og master-terapeut i NLP, mangeårig erfaring som ingeniør innen radio-og telekommunikasjon, Trondheim / Norge)

www.balansepluss.no

ikke endelig bekreftet

Professor Berit Ås
Sosialpsykolog, nestleder i SV, og grunnlegger av det tidligere nordiske Kvinneuniversitet. Oslo / Norge.

http://www.hersketeknikker.no/

ikke endelig bekreftet